|
Crème brûlée en macarons met bananenkaramel
|
|
Pastis, brosse taart met pruimen en Armagnac
|
|
Aardbeiencarpaccio
|
|
Soepje van rood fruit met roomijs
|
|
Tarte tatin 2.0
|
|
Compote van appel,pruimedant,butterscotch en yoghurt
|
|
Panna cotta van witte chocolade, kokos, citroengras en basilicum
|
|
Peertjes gestoofd in Saint-Fuillienbier met wentelteefjes en rozijnen
|
|
Ananas brûlée met amandel-madeleine en mascarpone
|
|
Saint-Félicien met capaccio van vijg en rauwe selder
|
|
Karnemelkmousse op aarbeiensaus
|
|
Arlette met terrine van geperste appel
|
|
Pannenkoek met appel, ijs en muntgranité
|
|
Mousse van stilton met cacao en notenmix
|
|
Ananas-ijs met basilicum sushi
|
|
Chocolade ijs met gekarameliseerde peer
|
|
Chocoladetaartje met mango
|
|
Kruidig vijgentaartje
|
|
soepje van witte perziken en frambozen
|
|
Moelleux van chocolade met lichte vanillecrème
|