peperbus2023
  • Home
    • Inloggen voor leden
  • Recepten catalogus
  • Recepten lijst
  • Fotogalerij
  • Onze club

Recept categorie keuze :

  • Aperitiefdranken (34)
  • Aperitiefhapjes (134)
  • Voorgerechten met vlees (12)
  • Voorgerechten met gevogelte (6)
  • Voorgerechten met vis (53)
  • Hoofdgerechten met vis (14)
  • Hoofdgerechten met vlees (40)
  • Hoofdgerechten met gevogelte (17)
  • Nagerechten (62)
Filters
Zeeduivel met zeekraal en lente-ui
Griet met lardo di colonnata en iberico ham
Gebakken zeetong met emulsie van kardemom
Krokant gebakken tarbotfilet met couscous van broccoli , kalfsjus en sabayon van Hoegaarden.
Oosterse tartaar van tonijn
Kabeljouwhaasje in’t groen met venusschelpjes en asperges
Arabic Delight
Tongrolletjes met vanille
Kreeft Belle-vue
Gamba met appel en venkel
Asperges met waterkers en gerookte paling
Tartaar van gerookte zalm met carpaccio van asperge
Boudin van schelvis met spinazie gevuld en zeekraal, bimi, en beurre blanc.
Gamba’s en groentjes in tempuradeeg met La Chouffe-bier
Bouillon van kreeft, brood en kruidenboter
Gegrillde pijlinktvis met artichoc, mandarine-saus en olijven
Tartaar van zeebaars op biscuit
garnaalkroketten
Tongrolletjes met truffel
Waterzooi van lotte (staartvis)
  • 1
  • 2
  • 3
Pagina 2 van 3
Image
© {2023} de kleine peperbus by Luc Buyse
  • Home
  • Recepten catalogus
  • Recepten lijst
  • Fotogalerij
  • Onze club