Tarte tatin van mango met kokosijs
Vijgen met cantalkaas
Semifreddo van limoncello met tijm
Taartje met crème van mandarine en espuma van Aperol
Structuren van kers
Nagerecht met Aardbeien en een toetsje rabarber
Rabarbertaart en rabarberijs
Mokka brownie met koffieganache
Aarschots gebak
Parfait van frambozen, schuim van gin-tonic, crunchy amandelen met limoen
Chocolade oliebollen met coulis van abricozen
Peertjes met amandelcrème
tarte tatin met peren en zoute caramel
Krokante vijgentaart met een espuma van pistache
Ananas soufflé met kruidige chutney van ananas
nagerecht van rolletje aubergine met chocolade
pompelmoes met yoghurtstructuren
Pannenkoeken met vanille-ijs en gekarameliseerde bananen
Peer, Sorbet en Krokant van Rozemarijn, Mascarpone met Blauwschimmelkaas
Chocolade taartje met ingelegde Pysalis en kletskop
Millefeulle met amandelen, appel en karamel
Bittere chocolade en eiwitschuim met een luchtige Anglaisesaus en ijs.
glace van limoen ,meringue met limoen , parfait met rozemarijn en framboos
Chocoladebrownie met pralinéijs , karamelcrème en kletskopkoekje
Moelleux au chocolat en een à la minute gedraaide sorbet van Frambozenbier Timmermans.
Chocoladeflan met karamelsaus , mandarijntjes en passievruchten sorbet
Burrata, zandkoekje, aardbei–coulis, muntgelei en gepofte amarant
koud soepje van witte chocolade met meloenballetjes
Quenelles van pralinemousse en limoencrèmeux balletjes
Mokkataart met bolletje praliné-ijs
template joomlatemplate joomla gratuit
2021  kookclub de kleine peperbus   Site created by Luc Buyse on globbers template