Bloemkool met hazelnoot en Parmezaanse kaas

  • IngrediĂ«nten: (10 pers.)

    - 1 bloemkool
    - boter  
    - 80 g.  geroosterde, gepelde en gecutterde hazelnoten
    - Parmezaanse kaas

  • Bereiding :

    Snij de bloemkool in kleine roosjes , bak  goudbruin in de boter en  kruid af met peper en zout .
    Schep de bloemkoolroosjes op een bord. Bestrooi met de fijngehakte hazelnootjes en rasp er royaal vers geraspte Parmezaanse kaas over.

  • Afwerking :

 Presenteer op een groot bord , zet er kleine bordjes en vorken bij en laat iedereen zich bedienen.

 

 

  • Drank : Rodenbach Vintage 2017 (limited edition)
  • Keukenteam:  John, Hugo en Jos
  • Bron: Njam   : Bart Desmidt   (Bartholomeus)
  • Datum : september 2019

Njam    : Bart  Desmidt   (Bartholomeus)

template joomlatemplate joomla gratuit
2021  kookclub de kleine peperbus   Site created by Luc Buyse on globbers template